top of page
shutterstock_1903260772 groen.png
i4e versterkt risicobewust ondernemen
Het klinkt misschien gek, maar ons team van ervaren mensen helpt vooral het risicobewustzijn bij bedrijven te versterken. Via de polis komt de onderneming in aanraking met ervaren Risk Engineers die wij geschikt achten om dit proces te begeleiden. Met als doel een sterke onderneming te bouwen.
Onze specialisten:
Ervaren mensen in brandschadeverzekeringen en bedrijfsschadeverzekeringen bij brand

Arno van den Bosch

Directeur i4e - insurance for everyone

 • LinkedIn Social Icon

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

 • LinkedIn Social Icon

René Schickendantz

Directeur i4e - insurance for everyone

Als één van de oprichters van i4e en als co-assuradeur heb ik veel ervaring op het gebied van risicovolle verzekeringsobjecten. Daarnaast ben ik als underwriter betrokken bij de acceptatie van grote risicoprogramma’s en zware verzekeringsprojecten in de papier- en houtverwerkende industrie.

 

 • LinkedIn Social Icon

Michiel van Houten

Claims consultant i4e - insurance for everyone

Als een ervaren Claims manager werk ik part-time voor i4e en ken ik de ins en outs van de schades. Ik voel me verantwoordelijk voor het op een juiste manier behandelen van complexe schades.

 

 • LinkedIn Social Icon

Wout van Vredendaal

Senior underwriter i4e insurance for everyone

Voor mij is het denkwerk achter het praktijken en procedures die ervoor zorgen dat risico’s vanuit verzekeringsoogpunt effectief worden beheerd het mooiste wat er is. Procedures up-to-date houden en ervoor zorgen dat de juiste mensen op de hoogte zijn en in staat zijn om de procedures waar nodig te volgen. Fijn als alles op rolletjes loopt. Wat ik verder doe:

 • LinkedIn Social Icon

Corrie Kroot

Backoffice-manager i4e insurance for everyone

Als manager backoffice ben ik verantwoordelijk voor het vlekkeloos laten verlopen van de polisadministratie en de financiële administratie. Ik ben een ervaren polisbeheerder en gespecialiseerd in complexe beurs-brandpolissen. Ik werk zeer analytisch en oplossingsgericht voor risicobewuste ondernemingen die een stap meer willen zetten. Bij i4e - als vernieuwende co-assuradeur op de markt - voel ik mij als een vis in het water.

 • LinkedIn Social Icon

Katarina Janikova

Officemanager i4e insurance for everyone

Ik ben met trots officemanager bij dit snelgroeiende assurantiebedrijf. Mijn dagenvul ik met het coördineren van diverse taken die cruciaal zijn voor een soepel verlopende werkomgeving.

Linda van Leeuwen

Senior underwriter i4e insurance for everyone

 • LinkedIn Social Icon

Voor mij is het boeiendste aspect van mijn werk het strategisch denkwerk achter praktijken en procedures die de effectieve beheersing van risico's vanuit verzekeringsperspectief waarborgen. Het bijhouden van procedures, zodat ze actueel blijven, en ervoor zorgen dat de juiste mensen op de hoogte zijn en bekwaam genoeg zijn om indien nodig de procedures te volgen, geeft me voldoening. 

Mijn taken omvatten onder andere het accepteren en verstrekken van op maat gemaakte oplossingen voor grootzakelijke relaties, voornamelijk binnen co-assurantieverband. Daarnaast leg ik de nadruk op het opbouwen en onderhouden van relaties met makelaars om de portefeuille te optimaliseren. Mijn betrokkenheid bij het kwaliteitsmanagement van i4e is een actieve rol waar ik trots op ben.

Michiel van Houten

Claims Manager i4e insurance for everyone

 • LinkedIn Social Icon

Als schadebehandelaar bij i4e Insurance for Everyone neem ik een centrale rol in bij het afhandelen van verzekeringsclaims. Mijn dagelijkse taken omvatten een grondig onderzoek naar schadeclaims, waarbij ik de oorzaken en omvang van de schade analyseer.

Ik werk nauw samen met verzekerden om alle benodigde informatie te verzamelen, zoals bewijsstukken en getuigenverklaringen, om de geldigheid van de claim te beoordelen. Mijn communicatie is duidelijk en empathisch, gericht op het informeren van betrokken partijen, waaronder verzekerden en tussenpersonen, over de voortgang en afhandeling van de claim.

Als schadebehandelaar ben ik verantwoordelijk voor het vaststellen van de dekking op basis van polisvoorwaarden en het beoordelen van aansprakelijkheid. Ik volg daarbij de geldende procedures en beleidslijnen, waarbij ik ervoor zorg dat elke schadeclaim nauwkeurig wordt gedocumenteerd en consistent wordt afgehandeld.

Alex van der Klooster

Project assistant i4e insurance for everyone

 • LinkedIn Social Icon

Als projectmedewerker bij i4e Assurantiebedrijf vervul ik een dynamische rol waarin ik betrokken ben bij verschillende facetten van projectmanagement en ondersteunende taken. Mijn dagelijkse taken omvatten het coördineren van projectactiviteiten, het bewaken van de voortgang en het waarborgen van een soepele uitvoering.

Een belangrijk aspect van mijn rol is het assisteren bij het opstellen en bijwerken van projectdocumentatie, zoals planningen, rapportages en statusupdates. Ik zorg ervoor dat deze documenten accuraat zijn en gemakkelijk toegankelijk voor het projectteam.

Daarnaast ondersteun ik bij het communiceren met belanghebbenden, waaronder teamleden, leidinggevenden en externe partners. Ik speel een actieve rol bij het plannen en organiseren van vergaderingen, waarbij ik notulen maak en follow-upacties coördineer.

 

Een ander aspect van mijn functie is het bijhouden van budgetten en het assisteren bij financiële rapportage. Ik werk samen met het projectmanagementteam om ervoor te zorgen dat projecten binnen het toegewezen budget blijven en alle financiële aspecten nauwkeurig worden geregistreerd.

Solliciteer vandaag nog

of neem contact via

of bel met 085-0161763 

Foto 09-06-2022 om 13.png

I4e verzekert moeilijk verzekerbare productiebedrijven voor schade door of na brand. Professionele begeleiding bij het minimaliseren van risico’s en maatwerk zijn hierbij de sleutels voor succes.

Verzekeringsmakelaars kunnen contact met ons opnemen of ons een bericht sturen.

i4e Assuradeuren BV
Bezoekadres: Tussenlanen 11
2861 CB Bergambacht
Postadres: Amethysthof 44
3162 RB Rhoon
Tel: 085-0161763
E: info@i4e-assuradeuren.com

 • Facebook
 • LinkedIn
bottom of page